DIREKTORI BTPN PERAK

 

Jawatan   Nama Pegawai  
           
KETUA PENOLONG PENGARAH   MOKTAR BIN WAHID 201    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT KEWANGAN DAN PEROLEHAN        
KETUA UNIT   ABDUL RAAUF BIN DIMIN 205   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN   BADROL HISHAM BIN SABRI  203   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN   ZAWIRA BIN ZAHIRI 204   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN          
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN          
           
KETUA PEMBANTU TADBIR   NORSIHAR BINTI MOHD NOR 202   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR   SHAMSHUL FARIDAH BINTI ABD RAHMAN 208   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR    NORAINIL BINTI HASHIM 207   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR    MUHD HANIF BIN HAMZAH 210   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT PENGURUSAN STRATEGIK          
KETUA UNIT   HAJI MD ISA BIN MD AMIN 206   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN   JAMAL AMINUDIN BIN HAJI MD YUNUS 126   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    MEGAT FUAD BIN MEGAT ZAINUDI  217   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    ROSLE BIN MOHD ISMAIL  230   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
JURUTEKNIK   SHAMSUL BAHRIN BIN SHAMSUDDIN  230    Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
JURUTEKNIK   YM TUAN MOHD NORDIN BIN TUAN ABDULLAH 215     Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR   JAMILAH BINTI IDRIS 227   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR    NOR AZNEEM BINTI OSMAN 222   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR    NOR HAYANTI BINTI ROSLAN 223   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMBANTU TADBIR    MUHAMMAD FAIZAL BIN HAJI KHARUDDIN 207   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEMANDU   AWALUDIN BIN HASSAN 230   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PENYELIA ASRAMA   NORASIKIN BINTI SENIT  119   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT PEMBESTARIAN SEKOLAH          
KETUA UNIT    SHARUDDIN BIN YUSOF 116   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     ABD MANAP BIN HAJI IBRAHIM 114   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     MEGAT MOHD RIDZUAN BIN MEGAT NOH 218   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     NAZARKHAN BIN ABDULLAH 115   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     MEOR MOHD MUADZAM BIN MEOR ROHIDI 118   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
JURUTEKNIK KOMPUTER     MUHAMMAD ZULAZRI BIN ABD RAHIM 117   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
JURUTEKNIK KOMPUTER     ABDUL RAHMAN BIN MOHD ABIDIN 228   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT PERKHIDMATAN SUMBER PENDIDIKAN        
KETUA UNIT    AZATUS SAKHIA BINTI SHAKIR MASKOR 125   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     HASLINDA BINTI JAMALUDDIN 108   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN     MOHD RIZAL BIN MOHD TERMIZI 106   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PUSTAKAWAN    MUHAMMAD HAFIZI BIN MOKHTAR 112   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT MEDIA DAN INOVASI PENDIDIKAN        
KETUA UNIT    HAJI IBRAHIM ASTAR BIN MOHAMAD 103   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    AHMAD FUAT BIN HAJI SHUIB 101   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    MOHD NOOR BEG BIN ABDUL GHANI 110   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    HASRI BIN ABU 105   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN    MOHD AMIR AZRI BIN AHMAD SHAKRI 104   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
           
UNIT PEMBANGUNAN KAPASITI DAN PROFESIONALISME        
KETUA UNIT   NOOR AZMAN SHAH BIN MOHD YUSSOF 224   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN   MUHAMMAD WAZIR BIN MOHD FAHMI  219   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
PEGAWAI TEKNOLOGI PENDIDIKAN   ADNAN BIN OTHMAN 213   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Sky Bet by bettingy.com

JE Background